Over ons

SKOR faciliteert en inspireert sportclubs en spelers met de beste sportmaterialen, team wear en fashion. Om jou en je club de optimale sportbeleving te bieden, voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dat zie je en dat voel je! Ervaring, functionaliteit en levensduur staan centraal bij SKOR.

SKOR werkt niet met dealers. Je koopt je producten dus rechtstreeks bij SKOR. Daarmee bespaar je niet alleen tijd en geld, we begrijpen ook beter waarmee we jou en je club kunnen helpen.

Wvw 1215
Gear Up For It

Nieuw. Met 18 jaar ervaring

SKOR is nieuw, maar niet groen. De initiatiefnemers achter SKOR, Marcel Schorn en Jeffrey Jonkman, kennen de verenigingswereld als geen ander.

Van het trainingsveld, van de zijlijn en de tribune. Maar ook vanuit hun posities binnen bestuurskamers en hun succesvolle bedrijf ERMA Sport, marktleider in de ontwikkeling van doelen, dug-outs en overige sportveldinrichting.

Samen met het SKOR team zetten Marcel en Jeffrey hun productkennis, innovatiedrang én hun liefde voor sport in om uit te groeien tot het nummer 1 sport- en lifestylebrand voor ambitieuze sportclubs en sporters wereldwijd.

Wvw 0916


SCHRIJF JE IN

SKOR

ADRES

SKOR
Bedrijvenpark Twente 448
7602 KM Almelo

Plan je route

CONTACT

Bel met ons op +31 88 008 11 00
(ma - vrij   08:00 - 17:00)

OVER ONS

Over ons

VOLG ONS